CatalàEspañol

 

Cristina Simon i Mencion ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

CristinaAdvocada, gerent i titular del despatx conegut com a BufetSimon. Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona l’any 1997, i en exercici lliure de la professió des d’aquella data. Col•legiada a l’ Il•lustre Col•legi d’ Advocats de Girona amb el núm.2074. Mediadora Civil i Mercantil l’any 2012 per la Universitat de Lleida. Ja des de l’any 1998 i fins l’octubre de l’any 2001 va regentar els serveis jurídics del sindicat agrari Unió de Pagesos (Agroxarxa,sl) de les oficines de Figueres, Girona i Torroella de Montgrí, en el que duia a terme l’exercici de l’advocacia, la formació i l’assessorament dels clients.

Les àrees del DRET CIVIL i CONTENCIÓS ADMINISTRATIU són les de més trajectòria del despatx, durant més de quinze anys d’experiència en les mateixes.

Especialitzada concretament en dret CIVIL  en TOTS LES SEVES ÀREES TÉCNIQUES: dret agrari,  dret constructiu, dret ferroviari, dret elèctric (escomeses, polígons industrials etc), dret urbanístic, dret civil català especialment de servituds, delimitacions i qualsevol aspecte vinculat a la terra, temes d’enginyeria, subvencions, etc . Totes aquestes àrees per a tot tipus de reclamacions a favor de  particulars així com per a empreses.


Alhora i durant més de deu (quinze) anys, ha esdevingut especialitzada en PLETS CONTENCIOSOS ADMINISTRATIUS CONTRA L’ADMINISTRACIÓ LOCAL, AUTONÒMICA I ESTATAL. Ha dut a terme procediments administratius i judicials per a impugnació de llicències i permisos, revisions d’impostos i tributs, expropiacions per obres públiques, elaboració de projectes urbanístics de tot tipus i impugnació dels mateixos, reclamacions de responsabilitat patrimonial de l’administració ja sigui per manca del manteniment de les seves infraestructures com ara la via pública, o bé la manca del compliment de les seves obligacions i manetniment, o de qualsevol altra mena.

Actualment i ja des de 2016, actua com a ASSESSORA JURÍDICA de  l’Ajuntament de la Tallada.

Ha realitzat formació continuada en les diverses àrees de la seva especialitat (Dret Local, Dret Civil Català, Dret Agrari i Dret de Circulació)..


Des del mes de novembre de l’any 2001 i fins el mes de març del 2011 va ser sòcia i cotitular de l'empresa Serra&Simon Advocats, amb seus a Figueres i Girona, portant a terme l’exercici de l’advocacia en les matèries de la seva especialitat..

Des d' octubre de 1995 i fins a l’actualitat regenta i és titular d' un despatx d' advocats a Girona, que des de març de 2011 es coneix com a BufetSimon, on ha dut a terme l’exercici de la professió amb el màxim rigor i professionalitat, tot formant personalment un equip creixent i especialitat d’advocats a fi i efecte de poder oferir la major atenció al client i un servei íntegre i seriós, sota uns principis d’honestedat, esforç i treball. El treball en equip és la seva filosofia.