CatalàEspañol

La filosofia de BufetSimon es troba suportada per a quatre pilars. Aquests pilars inamovibles i que li donen força són: l’ HONESTEDAT, l’ ESFORÇ, el PERFECCIONISME i la CONFIANÇA.

Mitjançant aquests quatre valors, que són el dia a dia del despatx, el nostre equip intenta assolir el resultat que en cada cas espera el client, tot exposant-li des del primer moment, les seves possibilitats certes i objectives, però sense deixar de lluitar pel resultat que es pretén en cada cas. No venem falses expectatives, ni garantim resultats que no siguin assumibles, però lluitem cada dia amb intensitat i il•lusió per a aconseguir que la justícia no sigui una paraula buida de sentit. A BufetSimon no venem res, no som comercials.

A BufetSimon hi trobarà un equip d'advocats que creiem encara en uns principis i valors i que defensem el que creiem just i que lluitem cada cas com si fos el primer. Li oferim confiança i respecte, li oferim serietat i li garantim esforç i treball, i un estudi del seu afer fins al darrer detall.
En definitiva, lluitem contra la injustícia i creiem que l’exhaustivitat del treball ens garanteix més probabilitats d'èxit.