CatalàEspañol

COL·LABORADORS


Joaquim Casellas i Trilla:
Enginyer agrònom, tècnic especialista en dret agrari: www.consultorsagraris.com. Ofereix, entre d’altres serveis, projectes d’instal•lacions agrícoles, gestió d’expropiacions, topografia...


Jordi Salvat i Comas:
Enginyer d'edificació i arquitecte tècnic. Àmplia experiència en realització de projectes de reforma, restauració, rehabilitació i reciclatge d’habitatges i locals, expedients de major cabuda, activitats, parcel·lacions, reparcel·lacions, informes, dictàmens, valoracions, pèrit judicial.
Direccions d’obra, estudis d’eficiència energètica, control de qualitat de materials, coordinacions de seguretat i salut. Relacions amb diferents administracions, assessor tècnic municipal i realització de projectes i direccions per l’administració i empreses relacionades.
Cap d’obra, coordinador de grups de treball i supervisió de projectes. Col·laboració pluridisciplinar amb altres tècnics i agents que intervenen en la construcció. Membre del grup de recerca: Construction, Advanced Technologies & Sustainability. Membre de la Sociedad Española de Historia de la Construcción. Formador de CE³X del COAATiEE de Girona: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / www.icasol4.com / www.icasol.eu


Xavier Hospital i Mirambell:
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, expert en la Valoració del Dany Corporal; Diplomat en valoració del Dany Corporal por la Universitat de Barcelona; Pèrit Mèdic acreditat per APCAS amb el núm. 255; ex integrant del Comitè d’Experts en la problemàtica de la sinistralitat de l’automòbil de l’Institut Català de Seguretat Viària de la Generalitat de Catalunya; Col·legiat a Girona amb el núm. 2525. Director Mèdic de Vital Seguros S.A y Director Mèdic d’AMG-3. Hospital S.C. Telf: 972225858.

Pi i Fita Associats SL: Assessoria fiscal i comptable. Auditors de comptes. www.pifita.com.

Equip d'Enginyers Industrials, Elèctrics, de Ponts i Camins, etc.